Velkommen til våre sider med alt om reiseliv, hoteller, arrangement og attraksjoner. Reiselivet har vært inne i en vanskelig periode, men vi håper og tror at nordmenns reiselyst er på full fart oppover.

Det vil innebære flere overnattinger og arrangementer, og mange hyggelige stunder rundt om på våre vakre hoteller. Vi ønsker derfor å tilby informasjon som gjør det lettere for alle å finne frem i vrimmelen av tilbud.

Reiselivet i Norge

Reiselivet i Norge - Om oss

I 2019, før den store pandemien satte inn, registrerte reiselivet rundt 35 millioner døgn på hoteller og andre overnattingssteder. Det vil si 6-7 døgn per nordmann, selv om det jo ikke bare er nordmenn som bor på våre hoteller, og nordmenn på ingen måte bare bor på norske hoteller. Uansett er dette et høyt tall som viser at Norge er et attraktivt land å feriere i både for utlendinger og nordmenn, på tross av at kostnadsnivået er ganske høyt.

Under pandemien har flere ulike trender preget reiselivet. På den ene side har strømmen av internasjonale turister nesten stoppet helt opp, på den andre har det blitt mer populært å feriere hjemme i Norge.

Vi på disse sidene ønsker å utforske disse trendene, uten å legge skjul på at den totale effekten på reiselivet har vært å skape ganske store problemer og mye usikkerhet. Hoteller og andre reiselivsaktører trenger mange gjester i månedene og årene fremover for å ta igjen det tapte.

Heldigvis er det i dag veldig lett å bestille hotell, og å finne drømmeovernattingen på nett. På disse sidene får du også råd og støtte om hvordan du kan gjøre det, slik at du kan sikre drømmeferien for familien til riktig pris.