Hvordan finne de beste attraksjonene 900x425 - Hvordan finne de beste attraksjonene

Hvordan finne de beste attraksjonene

Å finne de beste attraksjonene på et nytt sted kan være en utfordring. Skal du til en verdenskjent by som London eller Roma er det kanskje ikke så vanskelig å tenke seg hva man bør se, men på litt mindre profilerte steder kan de fleste trenge litt hjelp.

Den gamle guideboka er litt utgått på dato, så hvordan gjør man det i vår digitale tidsalder? Svaret er selvfølgelig at du trenger å laste ned alle de hotteste appene som kan brukes til dette formålet.

De beste appene i dag

De beste appene i dag - Hvordan finne de beste attraksjonene

En av de beste appene du kan bruke for å ta deg frem i verden, særlig på ukjente steder, er Triptipedia. Dette er en app som fungerer som et alternativ til kjente encyclopediske nettsider som Wikivoyage og Wikitravel. Triptipedia er mye mer personlig enn disse nettstedene, og er helt og fullt basert på opplevelsene til andre reisende.

Her får du med andre ord ikke vage, generelle anbefalinger, men mer en konkret opplevelse som en person bestemt hadde på dette stedet. Om din opplevelse vil bli noe av det samme, kan man selvfølgelig ikke vite på forhånd.

Man kan også bruke appen til Culture Trip. Dette blir mer som et alternativ til guidebøkene til Lonely Planet. På appen deres finner du gratis guider til ulike byer, med veldig god dekning på tvers av verdensdelene. For hver destinasjon finner du ulike artikler og videoer med originalt innhold. Du kan til og med lage deg en slags ønskeliste basert på det du finner i appen deres, som gjør det mye enklere å planlegge turen på forhånd.

Selv om teknologi har både sterke og svake sider, må vi si at disse appene gjør en ypperlig jobb med å gjøre oss nysgjerrige på ulike sider ved forskjellige reisemål. De kan fungere som en nøkkel til å øke reiselysten også, og inspirere den neste turen du drar på.