Flere ressurser for deg som vite mer - Flere ressurser for deg som vite mer

På disse sidene forsøker vi alltid å gi deg så mye informasjon som mulig om reising, overnatting, arrangementer og attraksjoner. Samtidig innser vi selvfølgelig at vi kan få med alt! Derfor liker vi også å anbefale noen andre steder du kan besøke for å få mer informasjon om disse temaene.

De store reisenettstedene

De store reisenettstedene - Flere ressurser for deg som vite mer

Når det gjelder reising og hoteller, skader det ikke å kjenne til de store nettstedene som tilbyr overnatting. Disse kalles for aggregatorer og har enorme mengder informasjon om hoteller rundt omkring i verden.

Flere av dem kan også tilby andre tjenester, enten det er flyreise eller en drosjetur. Det mest sentrale er likevel at de har mye informasjon om hoteller, nivået på tjenester der, ofte også helt ekte anmeldelser fra kunder som har bodd på stedet.

Disse opplevelsene blir til og med slått sammen til en karakter for hvert overnattingssted som kan gi en god pekepinn på om dette hotellet passer for deg. Se gjerne etter et hotell som har minst 8 i samlet score, det vil du ikke angre på.

Store arrangementer i Norge

Når det gjelder arrangementer, vil det være viktig å vite nøyaktig hva slags interesser du har, privat og profesjonelt. Mange er ute etter messer og konferanser som er viktige i dere bransje, og da kan det være lurt å følge med i bransjeblader eller aktuelle tidsskrift for å vite hva som rører seg i en profesjon.

Er man heller ute etter underholdning, kan det være kjekt å følge med i avisene, i magasiner som skriver om konserter og opptredener, og selvfølgelig også følge med på tjenestene som tilbyr billetter til slike arrangementer. Da vil du få en god oversikt over arrangementskalenderen.