Det Jærske kjøkken har blitt et varemerke for Jæren Hotell. Vi ønsker å oppdatere de jærske mattradisjonene til et nytt århundre. Nyte spennende nye råvarer samtidig som vi beholder vårt jærske særpreg. Bringe lokale leverandører og førsteklasses råvarer fra distriktet frem i lyset.

Vi legger mye vekt på at maten skal være innbydende både for syn og gane. Til alle retter blir det servert hjemmelaget brød, og selvsagt gode poteter.

 

Komponer din egen selskapsmeny

Velkomst
Rabarbrasaft fra Køhlerpaviljongen på Nærbø.
Serveres med musserende vin eller Sprite som alkoholfritt alternativ

 

Forretter
– Jordskokk Suppe servert med lakserogn og trøffel krem

– Sitrus Marinerte Kamskjell med Blomkålkrem og Urteolje

– Carpaccio av Oksefilet, Ruccola, Parmesan og Olivenolje

– Varmrøkt Laks servert med Pepperrotkrem og Urtesalat

 

Hovedretter
– Tradisjonell Jærsk sursteik, servert med poteter, rotgrønnsaker, fløtesaus, waldorfsalat og tyttebær

– Kveite fra Hjelmeland servert med grønnsaker, mandelpoteter, glasert fennikel og linsesmør

– Andelår Confit med piccolo tomat, potetkake og trøffel saus

– Helstekt Entrecote av storfe servert med sauterte grønnsaker, saltbakte poteter og sjysaus

 

Desserter
– Creme Brulee med smak av ingefær og bringebær

– Fransk sjokoladekake med vaniljeis og friske bær

– Karamellpudding med karamell saus og pisket fløte

– Eple Crumble med vaniljekrem og friske bær

 

Kontakt oss gjerne dersom du har andre ønsker eller behov.

Jærsk søndagsbuffet

Jærsk søndagsbuffet

Hver søndag
fra 13.00 til 17.00

Afternoon tea

Afternoon Tea og Champagnelunsj

Vi inviterer til Afternoon Tea og Champagnelunsj

Garborgreisa

Garborgreisa

Kulturopplevelse

for hele familien

Tilbud

Tilbud

Bo 3 netter,

spar 15%

Jærsk søndagsbuffet

Jærsk søndagsbuffet

Hver søndag
fra 13.00 til 17.00

Afternoon tea

Afternoon Tea og Champagnelunsj

Vi inviterer til Afternoon Tea og Champagnelunsj

Garborgreisa

Garborgreisa

Kulturopplevelse

for hele familien

Tilbud

Tilbud

Bo 3 netter,

spar 15%